Shell lancarkan Shell App, aplikasi beli bahan api tanpa tunai

1 minute, 0 seconds Read

KUALA LUMPUR: Shell Malaysia hari ini secara rasmi melancarkan aplikasi mudah alih yang direka untuk pengalaman pembelian bahan api tanpa tunai yang lebih selesa daripada dalam kereta.

Menurut Seow Lee Ming, Pengurus Besar Mobiliti Shell Malaysia berkata, “dalam dunia hari ini yang serba pantas, orang ramai mahukan keselesaan dan kemudahan melalui inovasi mengikut citarasa mereka sendiri.

“Shell App bukan hanya memudahkan pelanggan kami untuk membuat pembayaran minyak dengan lebih selamat dari dalam kereta, malah memastikan perjalanan mereka lebih mudah dan memberikan lebih ganjaran.

Pelanggan kini boleh menebus pembelian bahan api, atau croffle kegemaran mereka sambil mengumpul mata ganjaran dengan Shell App.

Menerusi integrasi BonusLink dalam Shell App, pelanggan kini boleh mengumpul mata BonusLink daripada 3,000 peniaga dan menebus ganjaran eksklusif dari Shell.

Selain itu, terdapat juga promosi menarik dan tawaran yang diubahsuai mengikut cita rasa mereka.

Shell App juga dilengkapi dengan kemudahan untuk meninjau lokasi stesen-stesen Shell berdekatan, seperti fasiliti dan kemudahan yang tersedia termasuklah ATM, surau, Shell cafe, serta pusat cuci kereta.

Shell App kini boleh digunakan di 650 stesen minyak Sell dan dijangka tersedia untuk seluruh negara menjelang akhir tahun ini.

Aplikasi Shell App boleh dimuat turun secara percuma menerusi kedai aplikasi dalam talian Apple App Store dan Google Play Store.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *